januari 2022

Hair & Care bij Ome Jan

Aangenaam! Mijn naam is Rianne Hendrikse. Ik ben werkzaam geweest bij high class salons: de absolute top als het gaat om haircare en opgeleid met de exclusieve haircare merken. Mijn salon heet Fascino haircare


Als vakkundig hairstyliste en make-up artist neem ik je graag mee in de wereld van een perfecte coupe, adembenemende kleuren en totale ontspanning op locatie bij zorgvilla Ome Jan. Op de eerste verdieping is er een ruimte met kappersstoel, wasbak, make-up tafel en een prachtig uitzicht. Ik neem al mijn apparatuur en producten mee naar de zorgvilla.


Ik werk uitsluitend met de organische producten van Philip Martin’s. De filosofie achter Philip Martin’s is het koesteren van zuiverheid middels de ontwikkeling van zuiver organische en non-toxische haircare, skincare en make-up.

 

Contact

Heeft u een vraag, wenst u advies of wilt u een afspraak inplannen? Ik sta u graag te woord. U kunt mij bellen op 06-5098323230. Hopelijk tot ziens!

Kappersstoel met spiegel en grote ramen op de achtergrond
Logo Fascino Hair & Care met pastelgroene achtergrond
Haren kammen bij een bejaarde vrouw
Tekst Love is in the Hair met roze achtergrond
Flessen haarproducten met de merknaam Philip Martin's
Laat een reactie achter
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties