De Hap van Jan

Maaltijdservice op Fort Isabella

Een oude plattegrond van Fort Isabella met het zorgvilla Ome Jan logo

In november 2021 heeft zorgvilla Ome Jan haar deuren voor bewoners geopend. Bij Ome Jan staat het welzijn van onze bewoners voorop. Wij geloven dat verse en gezonde voeding hier een grote bijdrage aan levert. Onze Chef-kok Ronnie en zijn team staan daarom iedere dag in de keuken om de lekkerste gerechten te bereiden. Met veel liefde en aandacht stellen zij iedere week een wisselend menu samen voor onze bewoners. Graag willen wij u als goede buur de mogelijkheid bieden om ook te genieten van zijn heerlijke maaltijden.

 

 

De Hap van Jan

Vanaf september is het mogelijk om te genieten van onze maaltijden via “De Hap van Jan”.
De Hap van Jan is een knipoog naar de geschiedenis van Fort Isabella of beter gezegd de Isabella Kazerne. In het soldatenleven was de Hap van Jan een verzamelterm voor ‘het hele leger’. Zo komt ook hier de uitspraak ‘slappe hap’ vandaan. Daarmee  bedoelde men de soldaten met die de makkelijke baantjes hadden of een eenheid met een soepele discipline.
Onze Hap van Jan is vooral geen slappe hap. Maar onze Hap is juist erg lekker, voedzaam en makkelijk!

Aanmeldformulier 

 

Wat houdt Hap van Jan in?

Iedere maandag, woensdag en donderdag heeft u de mogelijkheid om een maaltijd af te halen.
Het betreft een verrassingsmenu, ieder gerecht is een culinaire surprise. Uiteraard houden wij rekening met uw dieetwensen en/of allergieën.
U heeft de keuze uit een maaltijd voor de kleine eter of een maaltijd voor de grote eter. De gerechten worden in een handige tas voor u klaargezet en hoeft alleen nog te worden opgewarmd volgens de bijgevoegde instructies. Zo heeft u in een handomdraai een heerlijke, verse maaltijd op tafel. Drinkt u graag een wijntje bij uw eten? Het is ook mogelijk om een bijpassende fles wijn bij te bestellen. Zo wordt de maaltijd echt een feestje!

 

Kosten

U kiest zelf of u 1, 2 of 3 dagen in de week wil mee eten en of u een grote of een kleine maaltijd wenst. De bestelling is voor de gehele maand en wordt via een automatische incasso van uw rekening afgeschreven. Hiervoor hoeft u dus niets te doen. De Hap van Jan is maandelijks opzegbaar. Indien wij niets van u vernemen zal het abonnement op de door u gekozen dag(en) doorlopen. Op deze manier bent u altijd verzekerd van lekkere, gezonde maaltijden.

€14,50   Kleine maaltijd
€17,50   Grote maaltijd
€12,50   Fles wijn

 

Hoe werkt het?

  • Vul het onderstaande formulier in en kies op welke dag of dagen u gebruik wil maken van de Hap van Jan.
  • Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging van de aanmelding en een incassoformulier.
  • Wij zullen telefonisch contact met u opnemen om de aanmelding door te spreken en eventuele vragen te beantwoorden.
  • Op de afgesproken dag staat uw menu tussen 17:00-18:00 uur klaar bij Zorgvilla Ome Jan.
    U kan deze dan ophalen via de hoofdingang. Onze collega’s van de zorgvilla zullen de tas met het menu aan u aanreiken.

Aanmeldformulier

Honger gekregen? Vul dan onderstaande formulier in om u aan te melden voor de Hap van Jan.  Heeft u vragen? Dan mag u natuurlijk altijd contact opnemen. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer van zorgvilla Ome Jan 073-2020213 of via info@omejan.nl.

>Vul hier het formulier in

 

 

Bekijk het aanmeldformulier en de algemene voorwaarden van de Hap van Ome Jan.

Aanmeldformulier en algemene voorwaarden