Dementievriendelijk wonen

Zorgappartementen bij Den Bosch

Zorgappartement Den Bosch

Sfeervol wonen bij zorgvilla Ome Jan aan de rand van Den Bosch.
Onze zorgappartementen zijn volledig dementievriendelijk vormgegeven.

Golfen, musea bezoeken, manicure en maaltijden bereid door onze fantastische keuken brigade onder leiding van Chef Kok Ronnie. Zorgvilla Ome Jan kijkt samen met u naar uw interesses en waar u oprecht blij van wordt.

Zorgappartementen

Onze appartementen variëren in oppervlakte van 30 m² tot 41 m² en bevinden zich op de begane grond of de eerste etage, die te bereiken is per lift. Zelfs de lift is dementievriendelijk!

De grootte en de indeling van de appartementen in zorgvilla Ome Jan zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  Hieruit blijkt dat een eigen kamer van meer dan 41 m² met meerdere ruimtes een negatief effect heeft op het welbevinden van mensen met dementie. Daarom hebben wij naast onze appartementen gekozen voor veel gemeenschappelijke ruimtes die dementievriendelijk zijn ingericht.

Voor meer informatie over onze zorgappartementen klik hier!

 

 

De bewoners zijn niet te gast bij ons, maar wij zijn op bezoek bij hen.
- Menny Landman (initiatiefnemer)

Wilt u graag contact met een van onze medewerkers?

Wij staan altijd voor u klaar om meer informatie te geven, uw mogelijkheden te bespreken, een brochure op te sturen of u een rondleiding te geven. Vul onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 1 werkdag reactie.

hbspt.forms.create({
region: “na1”,
portalId: “3884136”,
formId: “f1b99261-36f9-43b4-9b57-4d4be7f81845”
});

Eten bij Zorgvilla Ome Jan 

Bij Ome Jan staat de keuken centraal. De keukenbrigade onder leiding van onze Chef-Kok Ronnie, bereidt iedere dag de heerlijke, verse maaltijden.

Deze maaltijden zijn zo ontworpen dat ze een optimale voedingswaarde hebben en door middel van geuren en herkenbare smaken de eetlust opwekken. Gemiddeld valt iemand met dementie 25% af. Maar bij Ome Jan komen de bewoners juist aan.

Vind u het leuk om te koken dan bent u natuurlijk van harte welkom om onze Chef-Kok Ronnie te helpen. En deel vooral met hem uw leuke recepten en tips! Wilt u ons recept? Vraag het aan Ronnie…

Lees meer over ons welzijnsprogramma
zorgappartement den bosch
zorgappartement den bosch

Belevingstuin bij Ome Jan

De belevingstuin rond onze zorgappartementen is dementievriendelijk ingericht waar verschillende behoeftes vervult kunnen worden.  De natuur geeft veel rustige en positieve prikkels, dit geldt voor iedereen.

Zorgvilla Ome jan heeft een verwarmd terras waar u zich heerlijk kan ontspannen. Ome Jan heeft een moestuin en u bent van harte welkom om met ons te tuinieren. En pik vooral tijdens het tuinieren af en toe een lekkere aardbei. ! Als extra cadeautje is Zorgvilla Ome Jan gelegen is in het groen hoor je hele dag de vogeltje fluiten en zie je de eekhoorntjes klimmen.

Bent u van iets meer actie dan kan er met de golfkar over het terrein worden gereden. Met de wind door de haren dat is toch ultieme vrijheid!

Ontdek hier onze belevingstuin