24 uur, 7 dagen per week zorg bij

Zorg bij Ome Jan 

Zorgvilla Ome Jan biedt zorg voor mensen met dementie. De bewoners hebben het zorgprofiel “Beschermd wonen met intensieve dementiezorg”.

Zorgvilla Ome Jan staat op een prachtige vrijstaande locatie. Bij Ome Jan staat kwaliteit voorop met 24 uur per dag aanwezigheid van gekwalificeerd zorgpersoneel. Met veel toewijding staan zij 7 dagen per week voor u klaar. In overleg met u en uw familie, wordt een individueel zorg- en welzijnsplan opgesteld. In het zorg- en welzijnsplan nemen we niet alleen uw zorgbehoeften mee, maar we kijken ook naar uw wensen als persoon. Wij bieden maatwerk in zorg en activiteiten zodat u uzelf kan blijven. Mocht er meer zorg nodig zijn, dan kunnen wij dit direct regelen.

Wij geven extra zorg en aandacht, bovenop de benodigde zorg. Wij geven 25% meer zorg dan gebruikelijk in verpleeghuizen of andere zorgvilla’s. Daarnaast is het mogelijk om eventueel nog extra uren particulier bij te kopen.

Wij koppelen u aan een klein vast team van zorgverleners. Deze zorgverleners vullen de zorgmomenten in, afgestemd op uw wensen. Gezellig gezamenlijk een rondje lopen, samen jeu-de-boulen of samen een kopje koffie drinken, dit is allemaal mogelijk. Onze zorgverleners komen op vaste tijdstippen omdat wij weten hoe belangrijk structuur is. Tot slot zijn er persoonlijke alarmeringssystemen. Dit geeft een veilig gevoel.

De buitenkant van het zorgvilla pand, omringt met bomen en groen