24 uur, 7 dagen per week zorg bij

Zorgvilla Ome Jan 

Zorgvilla Ome Jan biedt voornamelijk zorg voor mensen met dementie. De bewoners hebben het zorgprofiel “Beschermd wonen met intensieve dementiezorg”.

Zorgvilla Ome Jan staat op een prachtige vrijstaande locatie. Bij Ome Jan staat kwaliteit voorop met 24 uur per dag aanwezigheid van gekwalificeerd zorgpersoneel. Met veel toewijding staan zij 7 dagen per week voor u klaar. In overleg met u en uw familie, wordt een individueel zorg- en welzijnsplan opgesteld. In het zorg- en welzijnsplan nemen we niet alleen uw zorgbehoeften mee, maar we kijken ook naar uw wensen als persoon. Wij bieden maatwerk in zorg en activiteiten zodat u uzelf kan blijven. Mocht er meer zorg nodig zijn, dan kunnen wij dit direct regelen.

U kunt van ons verwachten dat wij extra zorg en aandacht geven bovenop de benodigde zorg. Wij kunnen u van meer zorguren voorzien dan gebruikelijk is in verpleeghuizen of andere zorgvilla’s. Bovenop deze uren kunt u eventueel particulier uren bijkopen. Wij koppelen u aan een klein vast team van zorgverleners. Deze zorgverleners vullen de zorgmomenten in, afgestemd op uw wensen. Gezellig gezamenlijk een rondje lopen, samen jeu-de-boulen of samen een kopje koffie drinken, dit is allemaal mogelijk. Onze zorgverleners komen op vaste tijdstippen omdat wij weten hoe belangrijk structuur is. Tot slot zijn er persoonlijke alarmeringssystemen. Dit geeft een veilig gevoel.

Zorgvilla Ome Jan - Wonen bij de Familie