Omgeving Den Bosch: zorgvilla Ome Jan

Wonen in een geschiedenisrijke omgeving

De zorgvilla is gelegen op het terrein van Fort Isabella in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch. Het is voor de zorgvilla Ome Jan een ideale plek, omdat er veel groen is en er allerlei voorzieningen zijn. Het terrein is voor iedereen toegankelijk en heeft een rijke geschiedenis. Dit maakt het bij uitstek een prachtige locatie voor een wandeling, een lekker kopje koffie en natuurlijk om te wonen. Voor Brabantse bourgondische gezelligheid bent u hier ook aan het juiste adres. De bakkerij ‘Brabantse worstenbroodjes’ en boerderijwinkel Heuven zijn hier gevestigd. Een boksschool, kinderopvang en diverse schoonheidssalons maken het een ideale plek voor jong én oud.

Fort Isabella was een vestingwerk ten behoeve van de verdediging van de stad ‘s-Hertogenbosch, gelegen aan de noordkant van de huidige gemeente Vught. Het historische fort is de verbinding tussen de natuurgebieden Het Gement en het Bossche Broek. Deze gastvrije locatie heeft 400 jaar geschiedenis en ademt een moderne, stadse dynamiek. Daarnaast brengt de natuur, bescherming en rust. Nu staat wonen, werken, educatie, recreatie, verblijven én oud worden op uw eigen manier centraal. Een smeltkroes waarin iedereen haar steentje kan bijdragen aan het terrein. De zichtbare historie van Fort Isabella als fort en kazerneterrein is de basis waar alles op wordt ontworpen, gebouwd en gerealiseerd. Het verleden wordt gekoesterd.

Voor 55-plussers zijn er ruim 100 ruime appartementen met een exclusief karakter. Er zijn circa 60 studio’s gerealiseerd voor studenten en jongeren en er komt een huis voor bewoners met een licht verstandelijke beperking. Alle individuele onderdelen staan met elkaar in verbinding. Ook voor uw partner of familie is mogelijk plaats op Fort Isabella. De kracht van de combinatie. Uw eigen gang gaan is een groot goed, ook op Fort Isabella. U kunt zich, indien u zich daar prettig bij voelt, vrij bewegen op Fort Isabella. U kunt eventueel zelf naar de bakker gaan of ergens een kopje koffie drinken. Wij zorgen er met hedendaagse technologie voor dat dit op een veilige manier kan gebeuren. U kunt de beste versie van uzelf zijn én blijven. Op uw manier.

Sfeerimpressies Fort Isabella

Het bovenaanzicht vanuit de lucht van Fort Isabella
Drie mannen op een terras en een vrouw die bier serveert
De poort met tekst Isabella Kazerne van Fort Isabella
Een plattegrond van Fort Isabella, met groot gemarkeerd zorgvilla Ome Jan
De buiten omgeving van Fort Isabella