Ontvang snel meer

Informatie over
zorgvilla Ome Jan

Zorgvilla Ome Jan - Fort Isabella

Een zorgvilla voor
ouderen met dementie

Zorgvilla Ome Jan is hét alternatief voor het traditionele verpleeghuis. De zorgvilla staat in Vught op Fort Isabella, een prachtige locatie midden in de natuur waar wonen, werken en genieten centraal staan.

Wij bieden hoge kwaliteit zorg, met extra aandacht voor welzijn én 24-uurs dementiezorg. De zorgvilla is kleinschalig en persoonlijk. U woont veilig, met het comfort van thuis. Bij Ome Jan bent u niet te gast, maar zijn wij bij u op bezoek. Ome Jan zorgt voor een liefdevol thuis.

Neem contact met
ons op voor meer informatie

Vul onderstaand formulier in of bel ons op via 073-5035041.Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Zorgvilla Ome Jan heeft haar deuren voor bewoners geopend. Wij besteden veel aandacht aan uw zorg en welzijn. Zo staat onze chef-kok Ronnie iedere dag voor u klaar om de lekkerste maaltijden te bereiden. Ook kunt u ervan op aan dat u iedere dag wat te doen heeft dankzij onze activiteitenbegeleider. Daarnaast hebben we vrijwilligers die graag tijd met u spenderen, bijvoorbeeld met een wandelingetje over het fort, samen een kopje koffie drinken of misschien bent u beide wel groot jeu-de-boules fan.

Uiteraard is ook de zorg volledig geregeld. U bent in goede handen met onze ervaren hoofdverpleegkundige en onze liefdevolle zorgverleners die naast de benodigde zorg, ook extra aandacht zullen geven.

De buitenkant van de zorgvilla Ome Jan
Zorgvilla Ome Jan Ravelijn 1