Maaltijdservice op Fort Isabella

De hap van Jan

Zorgvilla Ome Jan

In november 2021 heeft zorgvilla Ome Jan haar deuren voor bewoners geopend. In onze Zorgvilla staat hoge kwaliteit van zorg voorop. Wij vinden het erg belangrijk dat er voldoende aandacht wordt besteedt aan de zorg en welzijn van onze bewoners. Naast zorg en welzijn besteden wij ook veel aandacht aan het bereiden van gezonde verse voeding. Onze chef-kok Ronnie maakt iedere week een wisselend weekmenu voor onze bewoners. Wij willen u als buren ook de mogelijkheid bieden om te gaan genieten van deze heerlijke gerechten.

De hap van Jan

Vanaf 1 mei starten wij met een maaltijdservice op het terrein van Fort Isabella: de hap van Jan. Dit verwijst naar het historisch rijke verleden van Fort Isabella omtrent het soldatenleven. Iedere maandag, woensdag en donderdag heeft u de mogelijkheid om een maaltijd te bestellen. Het betreft een verrassingsmenu, wat u besteld blijft altijd een culinaire verrassing. U heeft de keuze uit een klein of groot portie en naast het heerlijke eten bieden wij u ook graag een flesje witte wijn of rode wijn aan. U hoeft het alleen maar op te warmen zoals omschreven staat op de opwarming instructie.

Aanmeldformulier

Vul hieronder het formulier in om u aan te melden voor de maaltijdservice. Wij nemen met u contact op voor verdere uitleg en om een kennismaking in te plannen. Heeft u andere vragen? Dan mag u natuurlijk altijd contact opnemen. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer van zorgvilla Ome Jan 073-2020213 of via info@omejan.nl.