Zorghuis Tante Clasien Zuidwolde (DR)

ZZP Zorgverlener

zorghuis tante clasien zuidwolde

ZZP Zorgverlener

Helpende, helpende plus, 3IG en hbo-verpleegkundigen

Wil je werken bij een kleinschalig wonen waar je alle tijd krijgt voor jouw cliënt? Bij Tante Clasien in Zuidwolde kan het! Voor ons nieuwe zorghuis voor mensen met dementie in Zuidwolde zijn wij op zoek naar ZZP zorgverleners vanaf niveau 1.

 

 

Wat ga je doen?

Bij Tante Clasien krijg je, als ZZP Zorgverlener, de ruimte en de tijd om écht het verschil te maken voor jouw cliënten. Je bent niet alleen een zorgverlener, maar ook een vertrouwd gezicht en een luisterend oor. Samen creëren we een thuis waar onze bewoners zich veilig en geliefd voelen.

Voor de diensten bij Tante Clasien zijn wij op zoek naar zorgverleners van alle niveaus voor de dagelijkse taken, begeleiding, verzorging en verpleging. Wij verwelkomen graag zorgverleners van alle niveaus, van helpende tot 3IG en hbo-verpleegkundigen. Om te werken bij Tante Clasien dien je ingeschreven te zijn bij Standby Zorg. Je werkt samen in een team van andere ZZP zorgverleners en wordt aangestuurd door de regieverpleegkundige van Standby Zorg.

Wie is Tante Clasien?

Tante Clasien was een huisvrouw met een mening zo eigen als haar gevoel voor humor. In haar bruisende huishouden was er altijd leven in de brouwerij. Ze hield van gezelligheid en had een voorliefde voor mooie spullen. Clasien was altijd in staat om van niets iets te maken. Haar charme, directheid, mening en humor zorgde ervoor dat het nooit saai was bij tante Clasien.

Zorghuis Tante Clasien is na zorgvilla Ome Jan de tweede locatie van De Familie. We creëren hier een veilige, warme plek waar ouderen met dementie tot in puntjes verzorgd worden en toch de regie in eigen hand houden. We vertellen je hier graag meer over zorghuis Tante Clasien.

Standby Zorg

Zorghuis Tante Clasien in onderdeel van De Standby Familie, waar ook Standby Zorg deel van uitmaakt. Standby Zorg zorgt al 25 jaar voor mensen met dementie, zowel thuis als in zorginstellingen. Ook bij Tante Clasien zal Standby Zorg de diensten invullen. Om bij Tante Clasien te werken dien je je dus aan te melden bij Standby Zorg. En dat geeft veel voordelen voor jou!

zzp zorgverlener standby zorg

Voordelen voor jou 

  • Mooie zorg zonder tijdsdruk
  • Mogelijk voor verschillende diensten, zoals dag- en nachtdiensten
  • Vervanging bij ziekte of verlof
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen in ons eigen skillslab
  • Mogelijkheid tot wekelijkse betaling
  • Continuïteit in zorgvragen
  • Jouw planning en administratie nemen wij uit handen

Bekijk onze pagina ZZP’er bij Standby voor meer informatie over werken bij Standby of bel met Amy of Judith op het nummer 088 – 018 02 00. Je kan ook direct inschrijven als ZZP zorgverlener.

Zorghuis Tante Clasien staat gepland om te openen in juni 2024.

Meer over Standby Zorg