Vacature zorgvilla Ome Jan Vught

ZZP Helpende Plus

Wil jij aan het werk in onze mooie zorgvilla in Vught en onze bewoners met dementie een fijne dag bezorgen? Met een ratio van één zorgverlener op vijf bewoners, kun je echt tijd en aandacht aan onze bewoners geven, terwijl wij de rest regelen. Reageer snel!

ZZP Helpende Plus

Zorgvilla Ome Jan Vught

Als Zelfstandig Zorgverlener wil je doen waar je goed in bent; zorg verlenen en zoveel mogelijk aandacht aan de cliënt geven. We zoeken iemand die ingeschreven staat bij de KvK, de Nederlandse taal beheerst in woord en geschrift.

Wij hebben een actief team van planners op ons hoofdkantoor om jou hierbij te ondersteunen. Mocht je hulp nodig hebben tijdens een zorgmoment dan kun je altijd sparren met collega’s. Wij zijn 24 uur bereikbaar. Daarnaast zorgen onze administratief medewerkers ervoor dat jouw volledige administratie wordt bijgehouden.

Ben je nog geen ZZP’er maar wil je dit wel graag worden? Neem dan ook contact met ons op. Wij begeleiden je hier graag in!

Wat ga je doen?

  • Je draagt zorg voor onze bewoners in onze mooie zorgvilla Ome Jan
  • Dit is mogelijk van 08.00u tot 20.00u of van 22.00u tot 10.00u.
  • Heb jij al de documenten op orde, dan kun je direct starten!
  • De ambitie om meer te werken? Neem dan contact op voor het bespreken van de mogelijkheden binnen onze totale organisatie (Standby Zorg).

Wij willen er samen met jou voor zorgen dat het onze bewoners aan niets ontbreekt.

Interesse?

Graag nodigen we je uit voor een kopje koffie of thee bij Zorgvilla Ome Jan in Vught. We zijn enorm enthousiast om met jou kennis te maken en onze passie met jou te delen. Bel met Daisy Leijtens op telefoonnummer 088-0180200 (maandag tot en met vrijdag). Kijk hier voor meer informatie over zorgvilla Ome Jan.

De Standby Familie

De Standby Familie is de overkoepelende organisatie waaronder Standby Zorg en Wonen bij de Familie vallen. Standby Zorg is opgericht in 1999 en Wonen bij de Familie is 2021 erbij gekomen. De afgelopen jaren zijn wij flink gegroeid en staan nog steeds niet stil.  Met passie voor zorg en de instelling dat dingen wel mogelijk zijn onderscheiden wij ons van de andere zorg.