Wij zijn opzoek naar jou!

Vrijwilliger

Zorgvilla Ome Jan

Als vrijwilliger stel jij de bewoners met dementie (ca. 28) centraal en bepaal je zelf waar je je bijdrage aan levert. Jij zorgt er met een team van specialisten en vrijwilligers voor dat de bewoners een mooie dag hebben! Je kunt hiervoor een bijdrage leveren aan (groeps)activiteiten, maar je kunt ook individueel optrekken met een van onze bewoners. Dit alles op basis van de zorg- & welzijnsplannen die voor onze bewoners individueel worden opgesteld. De bewoner moet zich veilig en geborgen bij je voelen. De activiteiten stem je af met de andere vrijwilligers en de activiteitenbegeleider van de zorgvilla Ome Jan.

 

Wat ga je doen?

  • Je ondersteunt de bewoners met dementie
  • Je kunt kiezen voor één op één begeleiding van een bewoner tot het (mede) faciliteren van een groepsactiviteit
  • Dit kan één uur per week maar ook vaker als u dat wilt.
  • Voorbeelden van vrijwilligersactiviteiten zijn tuinieren, samen kokkerellen, wandelen of jeu-de-boulen. Wellicht is jouw hobby ook wel de favoriete bezigheid van één van de bewoners!

 

Wie ben jij?

  • Je vindt het leuk om met jouw activiteiten de bewoners (en hun familie) een mooie dag te bezorgen
  • Je hebt affiniteit met ouderen en bij voorkeur specifiek met ouderen met dementie

 

Wij krijg jij?

  • Een rol in een nieuwe, moderne zorgvilla
  • Behulpzame en betrokken collega-vrijwilligers
  • De mogelijkheid om bij te dragen aan een mooi stukje zorg en welzijn

 

Zorgvilla Ome Jan

Ome Jan is onderdeel van Standby thuiszorg en betreft een geheel nieuwe zorgvilla voor mensen met dementie. Welzijn en kwalitatief leven staan voorop. De medewerkers zijn te gast bij de bewoners en maken dingen mogelijk op een liefdevolle manier. Zorgvilla ’Ome Jan’ is het eerste familielid van een reeks volgende zorghuizen in Brabant e.o. die straks onderdeel zijn van ‘Wonen bij de Familie’. In zorgvilla ‘Ome Jan’ in Vught zijn 21 luxe, comfortabele eenpersoons appartementen en vier tweepersoons appartementen gerealiseerd. Het openen van de zorgvilla staat gepland in november 2021.

Interesse om vrijwilliger te worden? 

Leuk! Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten. Er zijn altijd mogelijkheden. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.