Wij zijn op zoek naar jou!

Vrijwilliger

Blauwe, gele en rode vogelhuisjes aan een boom

Als vrijwilliger stel jij de bewoners met dementie (ca. 28) centraal en bepaal je zelf waar je je bijdrage aan levert. Jij zorgt er met een team van specialisten en vrijwilligers voor dat de bewoners een mooie dag hebben! Je kunt hiervoor een bijdrage leveren aan (groeps)activiteiten, maar je kunt ook individueel optrekken met een van onze bewoners. Dit alles op basis van de zorg- & welzijnsplannen die voor onze bewoners individueel worden opgesteld. De bewoner moet zich veilig en geborgen bij je voelen. De activiteiten stem je af met de andere vrijwilligers en de activiteitenbegeleider van de zorgvilla Ome Jan.

Door jou krijgen onze bewoners nog meer liefde en aandacht. Tevens krijgen onze zorgverleners meer ruimte om zich samen met jou, te richten op zoveel mogelijk levensgeluk van onze bewoners.

Wat ga je doen?

  • Je ondersteunt de bewoners met dementie
  • Je kunt kiezen voor één op één begeleiding van een bewoner tot het (mede) faciliteren van een groepsactiviteit
  • Dit kan één uur per week maar ook vaker als u dat wilt.
  • Voorbeelden van vrijwilligersactiviteiten zijn tuinieren, samen kokkerellen, wandelen of jeu-de-boulen. Wellicht is jouw hobby ook wel de favoriete bezigheid van één van de bewoners!

Wie ben jij?

  • Je vindt het leuk om met jouw activiteiten de bewoners (en hun familie) een mooie dag te bezorgen
  • Je hebt affiniteit met ouderen en bij voorkeur specifiek met ouderen met dementie

Wat krijg jij?

  • Een rol in onze moderne zorgvilla
  • Behulpzame en betrokken collega-vrijwilligers
  • De mogelijkheid om bij te dragen aan een mooi stukje zorg en welzijn

Zorgvilla Ome Jan

Ome Jan is onderdeel van Standby Zorg en betreft een nieuwe zorgvilla voor mensen met dementie. Welzijn en kwalitatief leven staan voorop. De medewerkers zijn te gast bij de bewoners en maken dingen mogelijk op een liefdevolle manier. Zorgvilla ’Ome Jan’ is het eerste familielid van een reeks volgende zorghuizen in Brabant e.o. die straks onderdeel zijn van ‘Wonen bij de Familie’. In zorgvilla ‘Ome Jan’ te Vught zijn 21 luxe, comfortabele eenpersoons appartementen en vijf tweepersoons appartementen gerealiseerd.

Interesse om vrijwilliger te worden? 

Leuk! Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten. Er zijn altijd mogelijkheden. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

> Vul het formulier in