Vacature

Medewerker Wasserij

25 uur per week

Zorgvilla Ome Jan

Jij komt ’s ochtends aan bij de zorgvilla waar de bewoners al naar je zwaaien. Je hebt zin in een nieuwe dag en jouw passie ligt bij het verzorgen van de was voor onze bewoners en de werkkleding van onze collega’s. Op die manier draag jij bij aan het welzijn van onze bewoners doordat ze er schoon en netjes bij lopen en onze medewerkers kunnen elke ochtend lekker een schoon jasje aantrekken.

Als medewerker wasserij ben je verantwoordelijk voor het juist sorteren van de was en het wassen en drogen van de kleding. Jij draagt er zorg voor dat er voldoende schone kleding is voor de bewoners en de medewerkers. Je strijkt en vouwt de kleding en legt deze weg in de kast van de bewoners en de algemene kast voor de medewerkers. Het kan jou niet strak genoeg in de kast liggen/hangen. Belangrijk is om goed om te gaan met de gevoelige stoffen van sommige kledingstukken en dat je de kleding per bewoner op de juiste manier retourneert.

Een leuke variatie in deze functie is het dagelijks ondersteunen bij het ontbijt van onze bewoners (tussen 08.00 uur en 09.00 uur).

Jij…

  • Vindt het leuk om de was te doen en deze in de puntjes te verzorgen.
  • Hebt kennis van wasprogramma’s en wasmiddelen.
  • Bent op de hoogte van de samenstelling van verschillende soorten wasgoed en past hier de verzorging op aan.
  • Houdt van doorwerken en bent nauwkeurig.
  • Bent in het bezit van een rijbewijs of woont op fietsafstand van Vught.
  • Hebt affiniteit met werken in een zorgvilla met dementerende ouderen en het lijkt je leuk om deze bewoners te ondersteunen bij het ontbijt.

Wij…

  • Bieden jou een leuke baan binnen een geweldig team, in een fijne werkomgeving, met veel dynamiek; er is geen dag hetzelfde.
  • Bieden jou zeer aantrekkelijke werktijden: van maandag tot en met vrijdag van 08.00u tot 13.00u. Deze baan is eventueel in een duo mogelijk.
  • Bieden jou een passende vergoeding.
  • Bieden leuke teamuitjes en evenementen.

Ome Jan
Ome Jan is onderdeel van Standby en betreft een geheel nieuwe zorgvilla voor mensen met dementie. Welzijn en kwalitatief leven staan voorop. De medewerkers zijn te gast bij de bewoners en maken dingen mogelijk op een liefdevolle manier. Zorgvilla Ome Jan is het eerste familielid van een reeks volgende zorghuizen in Brabant e.o. die straks onderdeel zijn van ‘Wonen bij de Familie’. In zorgvilla Ome Jan in Vught zijn 22 luxe, comfortabele éénpersoons-appartementen en 4 tweepersoons-appartementen gerealiseerd.

Interesse?
Heb jij passie voor het verzorgen van de was en wil je dat de bewoners er verzorgd en netjes bij lopen? Stuur ons dan snel je CV en motivatie: vacature@wonenbijdefamilie.nl.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Margo van Waardenburg (HR Adviseur), telefoonnummer 06-34528390 of mail naar margo.waardenburg@standbythuiszorg.nl.