Vacature Zorgvilla Ome Jan

Huishoudelijke hulp (bijbaan)

Zoek jij actief werk naast je studie, met een salaris waar je leuke dingen van kan doen? Kom dan bij Zorgvilla Ome Jan werken als huishoudelijke hulp!

Zinvol werk op relaxte tijden, waar je goed voor betaald krijgt. Zo houd je tijd en geld over voor leuke dingen. Lekker uit eten, een festivalletje bijwonen of heerlijk naar het strand en genieten van het zonnetje. Spreekt dit je aan? Dan zoeken wij jou!

Jij komt ’s ochtends aan bij de zorgvilla waar de bewoners al naar je zwaaien. Ze zijn zo blij dat je er weer bent. Je ontzorgt de bewoners, zodat zij zich geen zorgen hoeven te maken over de huishouding. Maar daar draait het niet alleen om. Je bent ook een luisterend oor voor de bewoners. De meest gekke of spannende verhalen komen bij jou terecht. Op deze manier vliegt de dag voorbij!

Jij…

 • Steekt graag de handen uit de mouwen.
 • Bent zorgzaam, maakt plezier en brengt een flinke dosis positieve energie mee.
 • Hebt een goede werkinstelling.
 • Signaleert veranderingen bij een bewoners en bespreekt dit intern.
 • Bent beschikbaar in loondienst voor 3 tot 12 uur per week, liefst ook op zaterdag.
 • Als huishoudelijk hulpverlener maak jij elke dag het verschil voor jouw bewoners.

Wij…

 • Bieden jou een baan binnen een geweldig team, in een fijne werkomgeving, met veel dynamiek; er is geen dag hetzelfde.
 • Bieden jou een passende vergoeding.
 • Bieden jou een leuke bijbaan met veel vrijheid. Je hoeft niet in de avonden te werken.
 • Inzet, enthousiasme en collegialiteit staan bij ons hoog in het vaandel.
 • Bieden jou een baan in een nieuwe, moderne zorgvilla.
 • Bieden leuke teamuitjes en evenementen.

Interesse?

Solliciteer dan snel! Stuur je motivatie en je CV naar vacature@wonenbijdefamilie.nl. Vragen? Bel dan met Margo van Waardenburg (HR Adviseur): 06-34528390 of mail naar margo.waardenburg@destandbyfamilie.nl.

De Standby Familie

De Standby Familie is de overkoepelende organisatie waaronder Standby Zorg en Wonen bij de Familie vallen. Standby Zorg is opgericht in 1999 en Wonen bij de Familie is er in 2021 bij gekomen. De afgelopen jaren zijn wij flink gegroeid en staan nog steeds niet stil.  Met passie voor zorg en de instelling dat dingen wel mogelijk zijn onderscheiden wij ons van de andere zorg.

Wonen bij de familie – Zorgvilla Ome Jan

Een veilige, warme plek waar ouderen met dementie tot in de puntjes worden verzorgd en toch de regie in eigen hand houden. Dat is Wonen bij de Familie! Een nieuw thuis in een prachtig huis met 24-uurszorg van betrokken professionals, welzijnsactiviteiten en mooie, ruime appartementen. Zorgvilla Ome Jan in Vught is de eerste telg van Wonen bij de Familie. Met kwaliteit, aandacht en kennis van dementie als uitgangspunten van de zorg, de indeling van het huis en van de aangeboden activiteiten. Zo bieden wij ouderen met dementie een eigen thuis, omringd met liefdevolle zorgzaamheid. Zoals wij dat met Standby Zorg al sinds 1999 doen.

www.wonenbijdefamilie.nl

Standby Zorg

Standby Zorg is een thuiszorgorganisatie die al meer dan 20 jaar de specialist in terminale en dementiezorg. Wij bieden structuur voor mensen in deze nieuwe en veelal onbekende levensfase. Eenieder die wordt getroffen door een chronische ziekte zoals bijvoorbeeld dementie heeft recht op de liefdevolle en professionele ondersteuning in de thuissituatie. Wij kunnen ondersteunen in alle fasen van de ziekte, vanaf de eerste symptomen tot en met het laatste stadium. Wij bieden zorg vanaf 2 uur aangesloten tot 24 uur per dag.
www.standbyzorg.nl