juni 2021

Voortgang bouw zorgvilla Ome Jan

Het Fort Isabella terrein in Vught krijgt steeds meer vorm. Sinds deze maand worden de eerste 55-plus appartementen bewoond, en wat zien ze er prachtig uit! Daarnaast zorgt het openen van de terrassen direct voor extra levendigheid op het terrein. Vooral nu de zon zich volop laat zien, komt de gezelligheid en potentie van dit gebied steeds meer tot zijn recht.

Ook de voortgang van zorgvilla Ome Jan staat niet stil. De kamers op de eerste verdieping zijn inmiddels voorzien van een dakkapel, wanden, basisvloer en plafond. De uitbouw voor de activiteitenruimte is zo goed als klaar. En wat is deze ruimte mooi geworden, ramen van plafond tot aan de grond en een heerlijk, groen uitzicht.

Op de begane grond is er nog wat meer werk nodig, maar ook hier zijn de wanden voor alle verschillende ruimtes al geplaatst. De fundering voor het overdekte terras is gestort en zelfs de karakteristieke buitenmuur van het originele fort is al grotendeels aangelegd. Hier komt straks een prachtige dementievriendelijke tuin waar het zowel op zonnige als regenachtige dagen heerlijk vertoeven wordt.

 

Kennismaking Standby thuiszorg

Wat ook leuk is om te zien is dat de medewerkers van Standby thuiszorg met zoveel enthousiasme naar de voortgang van de bouw zijn komen kijken. Het familiegevoel leeft echt al binnen de organisatie, op de bouwplaats en bij onze nieuwe locatiemanager. De komende maanden wordt alles op alles gezet om de zorgvilla verder af te bouwen, zodat we onze eerste bewoners eind 2021 kunnen begroeten. Wilt u meer informatie over de appartementen, de voortgang van Ome Jan en het terrein bekijken of een brochure ontvangen? Neem dan contact met ons op.

 

Interesse om te komen werken bij onze nieuwe zorgvilla Ome Jan?

Bekijk onze vacaturepagina op de website. Heb je vragen of wil je een open sollicitatie versturen? We horen graag van je! Mailen kan naar vacature@wonenbijdefamilie.nl.

De grote ramen van het zorgvilla Ome Jan pand in de verbouwing
De ingang in de verbouwing van zorgvilla Ome Jan
De omgeving rond de zorgvilla Ome Jan
Verbouwing van de zorgvilla Ome Jan vanuit binnen het pand
De verbouwing binnen in het pand, met bouwvakkers aan het werk
Laat een reactie achter
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties