Hoofdverpleegkundige

Ellen van der Heijden

Ik ben Ellen van der Heijden; verpleegkundige, moeder van vier volwassen kinderen en woon in het mooie Ravenstein. Mijn passie is lekker koken voor mijn gezin met aanhang of voor vrienden om daarna met elkaar tijdens het eten een goed gesprek te voeren aan de grote eettafel. Verder is mijn grootste hobby hardlopen en dan het liefste in het bos bij ons in de buurt.

Als verpleegkundige heb ik 23 jaar gewerkt in een algemeen ziekenhuis waarvan 5 jaar als zorgcoördinator. Daarna heb ik 10 jaar gewerkt als teammanager in de ouderzorg (verpleeghuis) en een hospice. Bij zorgvilla Ome Jan werk ik als verpleegkundige. Ik ben als verpleegkundige het eerste aanspreekpunt voor u en uw familie/naasten en ik ben verantwoordelijk voor alle verpleegtechnische handelingen die evt. nodig zijn.

Wanneer u bij Ome Jan komt wonen, zal ik u ten eerste van harte welkom heten in onze villa en samen met u en uw familie/naaste in gesprek gaan. Ik ga mijn uiterste best doen om het wonen bij naar Ome Jan voor u en uw familie/naasten zo goed mogelijk te laten verlopen. We zullen samen bespreken hoe uw leven was voordat u bij ons kwam. We bespreken ook wat uw wensen en behoeften zijn en wat u prettig vindt. Natuurlijk zijn uw familie/naasten hierin ontzettend belangrijk want zij kennen u het beste en weten vaak ook goed wat u fijn vindt.

Na dit gesprek zullen we samen een zorgplan maken waarin we alle wensen, behoeften en zorg opschrijven en in een zorgplan verwerken. Dit doen we omdat dan alle medewerkers weten wat uw wensen en zorgvragen zijn en hierop ook de belangrijke zaken kunnen rapporteren. Op doe manier is de zorg niet alleen georganiseerd, maar ook goed gecoördineerd en continu afgestemd. Op deze manier kunnen we u helpen en ondersteunen zoals u dat thuis ook gewend bent.

Ik verheug mij erop om met u en uw familie/naasten kennis te maken en u te verwelkomen in onze mooie zorgvilla Ome Jan.

> Terug naar ons team