oktober 2021

Terugblik feestelijke openingen

Wij hebben maar liefst drie dagen lang de opening van zorgvilla Ome Jan mogen vieren. En wat een succes! We kijken dan ook zeer positief terug op deze dagen. We genoten van diverse lekkernijen van onze chef-kok Ronnie en proostten samen op de opening. Uiteraard hebben we aan een ieder die dat wilde toelichting gegeven over de achtergrond en filosofie achter Ome Jan. Maar het leukste was natuurlijk om Ome Jan eindelijk te kunnen laten zien.

Op 27 oktober trapten we af met de opening voor de zorgverleners en cliënten van Standby thuiszorg. Standby thuiszorg is de organisatie achter zorgvilla Ome Jan. We hebben op 28 oktober de opening gevierd voor onze buren op Fort Isabella. Alle ondernemers en bewoners op het fort waren van harte welkom tijdens deze opening. We zeggen maar altijd: beter een goede buur, dan een verre vriend. Tot slot hebben we op vrijdag 29 oktober de opening o.a. met vrienden, familie, collega’s en relaties gevierd. Persoonlijke speeches, het lintje doorknippen door een toekomstige bewoner en vuurwerk maakten het compleet. Hieronder vind je een selectie van enkele sfeerbeelden van de openingen.

Wat een feestelijke openingen waren het; stuk voor stuk, één voor één! Dank voor jullie komst, enthousiasme en felicitaties. We hebben genoten en kijken ernaar uit om de eerste bewoners te verwelkomen.

Zorgvilla Ome Jan
Zorgvilla Ome Jan
Zorgvilla Ome Jan
Zorgvilla Ome Jan
Zorgvilla Ome Jan
Zorgvilla Ome Jan
Zorgvilla Ome Jan
Zorgvilla Ome Jan
Laat een reactie achter
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties