oktober 2021

Terugblik feestelijke openingen

Wij hebben maar liefst drie dagen lang de opening van zorgvilla Ome Jan mogen vieren. En wat een succes! We kijken dan ook zeer positief terug op deze dagen. We genoten van diverse lekkernijen van onze chef-kok Ronnie en proostten samen op de opening. Uiteraard hebben we aan een ieder die dat wilde toelichting gegeven over de achtergrond en filosofie achter Ome Jan. Maar het leukste was natuurlijk om Ome Jan eindelijk te kunnen laten zien.

Op 27 oktober trapten we af met de opening voor de zorgverleners en cliënten van Standby thuiszorg. Standby thuiszorg is de organisatie achter zorgvilla Ome Jan. We hebben op 28 oktober de opening gevierd voor onze buren op Fort Isabella. Alle ondernemers en bewoners op het fort waren van harte welkom tijdens deze opening. We zeggen maar altijd: beter een goede buur, dan een verre vriend. Tot slot hebben we op vrijdag 29 oktober de opening o.a. met vrienden, familie, collega’s en relaties gevierd. Persoonlijke speeches, het lintje doorknippen door een toekomstige bewoner en vuurwerk maakten het compleet. Hieronder vind je een selectie van enkele sfeerbeelden van de openingen.

Wat een feestelijke openingen waren het; stuk voor stuk, één voor één! Dank voor jullie komst, enthousiasme en felicitaties. We hebben genoten en kijken ernaar uit om de eerste bewoners te verwelkomen.

Didier met een microfoon en de nieuwe werknemers van de zorgvilla
Een statafel met bloemen, stokbroodjes, nootjes, snack groenten met op de achtergrond zorgvilla Ome Jan
Een groep mensen buiten met champagne glazen
Een lint met de tekst Zorgvilla Ome Jan voor een deur
Drie mensen vieren feest voor de deur van de zorgvilla Ome Jan
Dinertafel opgedekt met borden en glazen
Een groep mensen binnen in de keuken/woonkamer van de nieuwe zorgvilla Ome Jan
Een tafel met folders en brochures van zorgvilla Ome Jan
Laat een reactie achter
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties