Dagbesteding van
De Familie

Kom gezellig op bezoek bij De Familie! Op dit moment is onze dagbesteding op Fort Isabella in Vught volop in ontwikkeling. Wij kunnen niet wachten om medio september 2024 onze eerste gasten te mogen ontvangen.

Al meer dan 25 jaar hebben wij ervaring in het zorgen voor mensen met dementie. De afgelopen 2,5 jaar hebben we met succes dagbesteding aangeboden in onze zorgvilla Ome Jan, dankzij de deskundige invulling van onze altijd vrolijke activiteitenbegeleidster Daphne. We zien een duidelijk positief effect bij onze bewoners, en we willen dit waardevolle aanbod graag met meer mensen delen. Bij de Dagbesteding van de Familie is iedereen welkom. En kijken we naar elk individu en vinden het belangrijk te ontdekken waar onze gast echt plezier uit haalt. Een bezoek aan onze dagbesteding wordt een oprecht uitje om naar uit te kijken!

Nog een reden om uit te kijken naar een bezoek aan De Familie zijn de heerlijke warme maaltijden van onze kok Lylian. De verleidelijke geur uit de keuken begroet je al zodra je bij ons binnenstapt. Neem gezellig plaats aan de lange tafel of kies een rustig plekje met uitzicht op onze prachtige, groene tuin. Bij De Familie voelt u zich thuis!

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen
kok lylian dagbesteding

De Familie

Onze dagbesteding maakt deel uit van het nieuwe product van De Standby Familie, genaamd De Familie. Hierin bieden we het Volledig Pakket Thuis (VPT). Alles komt hier samen: thuiszorg, dagbesteding, maaltijdservice en alarmering. Dit om ervoor te zorgen dat mensen met dementie zo lang mogelijk thuis kunnen blijven. En als dit niet langer mogelijk is, zorgen wij ervoor dat zij zich thuis kunnen blijven voelen in onze zorghuizen. Zo blijft u altijd een belangrijk deel van De Familie.

Meer over De Familie

Wilt u meer informatie over de dagbesteding of andere diensten van De Familie? Onze collega’s van Standby Zorg vertellen u er graag meer over. Zij zijn te bereiken op 088 – 018 02 00. U kunt ook ons contactformulier invullen.

Contactformulier