maart 2024

Dagbesteding in Vught

Volledig Pakket Thuis

Jullie hebben het goed gelezen: we gaan een dagbesteding openen! We kunnen nauwelijks wachten om de Ome Jan-ervaring met nog meer mensen te mogen delen. Al meer dan 2,5 jaar hebben we ervaring met dagbesteding bij Ome Jan, waar onze Daphne keer op keer schitterende invulling aan geeft, zoals jullie kunnen lezen in “Ome Jan & ik” in de Bijdehand.

Dit gunnen we veel meer mensen, ook de mensen met dementie die nog thuis wonen en de mantelzorgers. En ook hier kijken we naar de persoon en moedigen we aan om vooral te doen waar je plezier in hebt. Een bezoek aan onze dagbesteding wordt daarmee een uitje om naar uit te kijken.

Op dit moment ondergaat de dagbesteding een grondige verbouwing. Alles wordt compleet vernieuwd. De keuken is al uitgezocht en wauw, wat wordt die mooi, al zeggen we het zelf. In deze prachtige keuken zal kok Lilyan zorgen voor heerlijke maaltijden en een verwelkomende geur zodra je binnenkomt. De komende maanden zal de verbouwing nog voortduren, en we hopen op 1 september onze eerste gasten te mogen verwelkomen. Spannend!

De dagbesteding maakt deel uit van een nieuw product van De Standby Familie, waarin we het Volledige Pakket Thuis gaan verzorgen, oftewel het VPT, genaamd ‘De Familie.’ Hier komt alles samen: zorg, dagbesteding, maaltijdverzorging, alarmering – alles om ervoor te zorgen dat mensen met dementie zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

De dagbesteding valt onder de noemer informele zorg, die zowel op de dagbesteding als bij de mensen thuis geboden kan worden. We hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in!

Wil jij onze nieuwe ontwikkelingen volgen? Houd dan deze nieuwspagina in de gaten!

Laat een reactie achter
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties