Zorgt voor een
liefdevol thuis

Een combinatie van zelfstandig wonen, 24-uurszorg,
welzijnsactiviteiten en wonen in de natuur.

Bekijk zorgvilla Ome Jan
Zorgvilla Ome Jan

Onbezorgd wonen
en leven tijdens
uw oude dag

Ons streven is om ouderen met dementie zo lang mogelijk thuis te laten wonen, maar vaak komt er een punt dat thuis blijven niet meer gaat. Dan komt Wonen bij de familie in beeld. Wij zijn het alternatief voor een verpleeghuis.

Wonen bij de familie is onderdeel van Standby thuiszorg. Op basis van onze ervaring met dementiezorg aan huis is Wonen bij de familie tot stand gekomen.

Bekijk meer over ons

Kernwaarden

Familie

Familie heeft altijd het beste met u voor. Bij hen voelt u zich veilig, vertrouwd en geliefd. Bij Ome Jan wordt dit familiaire gevoel volledig omarmd.

Thuisgevoel

U voelt zich ergens pas echt thuis als u uzelf kunt en durft te zijn. Leven zoals u dat wilt, dat kan bij Ome Jan. Zorgpersoneel is bij u op bezoek, niet andersom.

Persoonlijk

Bij Ome Jan is het uitgangspunt om de mens achter de zorgvraag centraal te stellen. Alleen zo kan de kwaliteit van leven gewaarborgd worden.

Hotelsfeer

Ieder mens verdient het om zijn eigen ritmes en gewoontes te behouden. Met de unieke hotelservice van Ome Jan, wordt u op uw wenken verzorgd.

De zorgvilla’s

De zorgvilla Ome Jan in Vught is het eerste familielid van een reeks zorghuizen in Brabant en omstreken die straks onderdeel zijn van Wonen bij de familie. Zorgvilla Ome Jan heeft haar deuren geopend voor bewoners. Het zorghuis Tante Gon in Valkenswaard is nog in ontwikkeling.

Bekijk de zorgvilla's

Zorgvilla Ome Jan

De zorgvilla is gelegen op het terrein van Fort Isabella te Vught. Het is voor Ome Jan een ideale plek, omdat er veel groen is en er allerlei voorzieningen zijn. De bewoners hebben het zorgprofiel “Beschermd wonen met intensieve dementiezorg”. Er is 24 uur per dag aanwezigheid van gekwalificeerd zorgpersoneel.

In de zorgvilla zijn 21 luxe, comfortabele eenpersoons appartementen 5 tweepersoons appartementen gerealiseerd. De tweepersoons appartementen zijn ingericht voor echtparen die allebei geheugenproblematiek hebben.

Lees meer over zorgvilla Ome Jan
De bewoners zijn niet te gast bij ons, maar wij zijn op bezoek bij hen.
- Menny Landman (initiatiefnemer)