Wonen bij De Familie

Een veilige, warme plek waar ouderen met dementie tot in de puntjes worden verzorgd en toch de regie in eigen hand houden. Een nieuw thuis in een prachtig huis met 24-uurszorg van betrokken professionals, welzijnsactiviteiten en mooie, ruime appartementen.

Bekijk onze zorghuizen

Ook met dementie kan het leven mooi zijn!

Ouderen met dementie zo lang mogelijk thuis laten wonen, daar streven we naar.
Maar soms komt er een moment dat het niet langer kan. Dan komt ‘Wonen bij de Familie’ in beeld.

Wij creëren een nieuw, warm thuis waar de bewoners niet te gast zijn bij ons, maar wij op bezoek zijn bij hen. Ook met dementie kan je nog steeds de regie in handen hebben en wij vervullen met liefde de wensen en behoeften. Bent u geen vroege vogel dan blijft u nog een uurtje een in bed.  Om 15:00 uur een borreltje, wij schenken hem in. Hospitality staat bij ons voorop.

Een bejaard stel aan het wandelen, de dame met een wandelstok

Zorghuizen in Nederland

Ontdek onze persoonlijke zorghuizen voor ouderen met dementie. Bekijk hier onze locaties en maak kennis met Wonen bij De Familie.

Bekijk de zorghuizen

Kernwaarden

Familie

Bij familie mag je jezelf zijn; veilig, vertrouwd en geliefd.
Bij ‘Wonen bij De Familie’ wordt dit familiegevoel volledig omarmd.

Thuisgevoel

De inrichting van het huis, de geuren uit de keuken en de glimlach op ons gezicht zorgen voor een warm gevoel als je binnenloopt.

Hospitality

Ieder mens is uniek en verdient het om zijn eigen ritme en gewoontes te kunnen behouden, ook met dementie! De unieke “hotelservice” van ‘Wonen bij De Familie’ zorgt ervoor dat u op uw wenken bediend en verzorgd wordt.

Zorg

De bewoners van ‘Wonen bij De Familie’ kampen allemaal met geheugenproblematiek. Dementie kent vele vormen met verschillende fases waardoor er diverse zorgbehoeftes liggen. Hier ligt onze specialisatie!

Zorgvilla Ome Jan

Zorgvilla Ome Jan is gevestigd op het terrein van Fort Isabella te Vught. De voormalige exercitieloods uit 1917 is gelegen in het groen en omringd door een prachtige, afgesloten belevingstuin.

De zorgvilla biedt 26 luxe dementievriendelijke appartementen die variëren in oppervlakte van 30 m² tot 41 m². Deze dementievriendelijke appartementen begeven zich op de begane grond of de eerste etage, die te bereiken zijn per lift. Zelfs onze lift is dementievriendelijk!

Zorgvilla Ome Jan heeft de kwaliteit van zorg bovenaan staan. Met gekwalificeerd zorgpersoneel dat vol toewijding 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaarstaat, ook ’s nachts.

Lees meer over zorgvilla Ome Jan
De buitenkant van het zorgvilla pand, omringt met bomen en groen
De bewoners zijn niet te gast bij ons, maar wij zijn op bezoek bij hen.
- Menny Landman (initiatiefnemer)